Kassaraportin lukeminen

Voit seurata toteututta myyntiä haluamallasi ajanjaksolla kassaraportin avulla.

Valitse hallintapaneelin sivuvalikosta Raportit.

Lista raporteista aukeaa.

Jos listalla ei ole kassaraporttia, voit luoda sen valmiista raporttipohjista (ohje: Valmiit raporttipohjat). Jatka sen jälkeen tämän ohjeen mukaisesti.

Klikkaa kassaraportin otsikkoa listalta.

Lista tarkasteltavista aikajaksoista ja teattereista avautuu.

Klikkaa tarkasteltavan teatterin nimeä siltä riviltä, jonka ajanjaksoa haluat tarkastella.

Kassaraportti avautuu.

Raportista löydät ylimpänä myynnin tuoteryhmittäin ja verokannoittain. Myynnillä tarkoitetaan raportin aikana toteutunutta kassavirtaa. Lahjalipuilla lunastetut liput eivät lisää myyntiä kassaraportissa. Niiden myynti näkyy sillä ajanjaksolla, jolloin lahjalippu on ostettu.

Myyntitaulukkoa seuraavat taulukot maksutavoista ja eduista.

Maksutavat-taulukko näyttää erottelun kaikista maksutavoista, joita on käytetty valittuna aikana kassalla. Näitä voivat olla tavallisten maksutapojen lisäksi mm. kulttuurisetelit ja -kortit.
Edut-taulukkko näyttää erottelun eduista, joita on käytetty vaikuttamaan tuotteiden hintoihin valitttuna aikana kassalla. Näitä ovat esimerkiksi perhe-edut, lastenliput ja lunastetut lahjaliput.

Kaiken ollessa kunnossa myynnin summa (kunkin verokannan yhteensä-kentät laskettuna yhteen) vastaa maksutapohjen summaa (maksutapojen yhteensä-kenttä). Käteismaksujen pyöristyksistä voi aiheutua pientä eroa näiden välille, kun tuotteiden hinta pyöristyy lähinpään viiteen senttiin.

Raportin toiminnot

Voit vaihtaa tarkasteltavaa ajanjaksoa tai teatteria seuraavan ohjeen mukaisesti:

Raportin vieminen muuhun muotoon onnistuu seuraavalla ohjeella: