Maksupäätteen virta-asetukset

Jos käytössäsi on Verifonen Yomani-maksupääte, suosittelemme seuraavien asetusten muuttamista Windowsista.

USB-keskittimien virransäästö

1. Paina Windows-painiketta (ruudun vasen alakulma) hiiren oikealla ja valitse Laitehallinta
  2. Laajenna aukeavasta listasta USB-keskittimet
  3. Kunkin USB-keskittimen kohdalla: klikkaa laitetta hiiren oikealla ja valitse Ominaisuudet
  4. Valitse auenneen ikkunan viimeinen välilehti (virta-asetukset) ja estä järjestelmää sammuttamasta laitteita virran säästämiseksi.

Ohjauspaneelin asetukset

1. Avaa Ohjauspaneeli
  2. Kirjoita hakuun Virta ja valitse Virta-asetukset (tai vastaava)
  3. Klikkaa kuvassa osoitettua linkkiä vaihtaaksesi asetuksia
  1. Varmista, että tietokone ei mene koskaan virransäästötilaan sen ollessa kytkettynä verkkovirtaan
  2. Paina kuvassa osoitettua linkkiä avataksesi lisäasetukset
  1. Jos listalta löytyy kohta USB-asetukset (tai vastaava), jatka seuraaviin askeliin:
  2. Laajenna USB-asetukset ja etsi kohta Valikoiva USB-virransäästö (tai vastaava)
  3. Kytke ominaisuus pois päältä