Nexxo-lisäosan asentaminen

Tässä ohjeessa käydään läpi Nexxon lisäosan asentaminen WordPress-sivustolle.

Aloita lataamalla liitännäinen tästä linkistä: https://nexxo.fi/nexxo-scope.zip. Suosittelemme tekemään myös varmuuskopiot sivustosta ennen minkään lisäosan asentamista.

Valitse Lisäosat hallintapaneelin valikosta

Valitse sen alta Lisää uusi

Paina Lataa lisäosa

Tiedostonvalitsin aukeaa. Valitse lataamasi tiedosto nexxo-scope.zip ja paina Asenna nyt.

Kun asennus on valmis, paina Ota käyttöön. Palaa sen jälkeen hallinnan aloitusnäkymään (Ohjausnäkymä).

Asennus on valmis, kun Nexxon valikot ilmestyvät hallintapaneelin sivupalkkiin.

Seuraavaksi tehdään vielä järjestelmän käyttöönotto, johon kuuluu vähintään:

• Teatterin ja salien tietojen täydentäminen
  • Ensimmäisten elokuvien lisääminen sivustolle
  • Ensimmäisten näytösten aikataulujen syöttäminen
  • Myytävien tuotteiden syöttäminen
  • Etujen ja maksutapojen määrittely

Siirry seuraavaan ohjeeseen: Ensimmäiset askeleet.